Wil jij bewoners van jouw woningcorporatie of inwoners van jouw gemeente  meer leren over energiebesparing? Wij verzorgen de juiste workshop!

Inhoud workshop

Wij geven interactieve workshops aan bewoners om ze enthousiast te maken over energie besparen. We behandelen op een laagdrempelige manier de basiskennis die nodig is om te begrijpen wat er verandert in huis als ze van het aardgas afgaat. We geven tips om zuiniger met apparaten om te gaan en leggen uit wat energielabels zijn. We wisselen diverse, praktische besparingstips uit en wijzen de deelnemers op de bredere aanpak van de gemeente rondom de energietransitie. Bovendien helpt het om de tips te kwantificeren in een geldelijke besparing om mensen bewust te maken hoeveel sommige gedragsaanpassingen zullen schelen. 

  • 1,5 tot 2 uur.
  • Maximaal 12 deelnemers.
  • Online of op locatie.

Verschillende doelgroepen

Er kan gekozen worden om workshops te organiseren voor kleine lokale netwerken: vooral moeilijk bereikbare doelgroepen (met een taalachterstand) zullen eerder aansluiten als de workshops toegankelijk zijn binnen hun vertrouwde sociale netwerk. De workshops kunnen echter ook publiekelijk worden geadverteerd en toegankelijk gemaakt worden voor een gevarieerd gezelschap.

Aanmeldsysteem

Wij verzorgen een tool waarmee bewoners zich kunnen aanmelden voor een workshop en ze direct kunnen zien of er nog plaats is.

 

Meer weten?

Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

ImkeImke Tegels

 (030) 635 89 15
 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.