Netwerkbijeenkomst Milieucommunicatie over branded content - social media

netwerkbijeenkomst milieucommunicatieOp 2 juli organiseert SME Advies in Utrecht weer een Netwerkbijeenkomst Milieucommunicatie voor beleids- en communicatiemedewerkers van (semi-)overheden. Er zullen twee presentaties zijn over marketing en branded content en over de inzet van social media.

 

Iedereen is hierop van harte welkom. De bijeenkomst is van 14.00 tot 16.30 uur in Utrecht (locatie volgt) en de kosten zijn 150 euro per persoon.

 

Download onderaan de pagina het programma en meer informatie.

 

Communicatiecursussen 

Eén van de kenmerken van de communicatiecursussen van SME Advies is dat de deelnemers ook veel van elkaar leren. Daarom worden al onze oud-cursisten automatisch lid van het Netwerk Milieucommunicatie. Via o.a. de e-mailgroep van dit netwerk kunnen vakgenoten elkaar praktische vragen stellen en onderling tips uitwisselen. Dit kan gaan over communicatieplannen, afvalprojecten, evaluatie-instrumenten, maar ook tips voor leuke theatergroepen. Jaarlijks organiseert SME Advies een netwerkmiddag voor alle leden rond een thema dat de deelnemers zelf kiezen. Hierbij wordt vaak een gastspreker uitgenodigd, maar het onderling uitwisselen van ervaringen blijft de kern van het netwerk.

 

Contact

Hanna Tijbosch
030 635 89 22
tijbosch@sme.nl